Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرز رسمی خسروی نزدیکترین، با سابقه ترین و قدیمی ترین نقطه کشورمان به کربلای معلی برای تردد زائران عتبات عالیات است که این روزها حال و هوای دیگری دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، مردم ایران و به خصوص کرمانشاهیان از قدیم الایام ارادت خاصی به اهل بیت(ع) داشته اند، کافی است تاریخ قدیم این شهر را کنکاش کنیم آنوقت متوجه می شویم مردم کرمانشاه همیشه میزبان زائران اربعین بوده اند به گونه ای که اسکان آنها را در منزل خود سعادت می‌دانستند البته استان کرمانشاه هم نسبت به سایر مرزها به عتبات عالیات نزدیکتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزبانی عاشق حسین سعادت میخواهد 

آقای فعله گری که از بازاریان کرمانشاه بوده والان حدودا هفتاد سال سن دارد در گفتگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: از قدیم نام کرمانشاه با نام زائران حسین(ع) گره خورده خیلی ها کرمانشاه را به واسطه راه کربلا می شناسند.

وی افزود: از زمانی که من به یاد دارم این شهر عموما زائر کربلا داشته زمانهای قدیم هم وقتی یکی وارد شهر می‌شد و می‌دانستند که مقصدش عتبات عالیات است سر اینکه شب را خانه کی برود دعوا بود من خودم جوان بودم و یادم هست آن موقع خانه مان سبزه میدان بود نزدیک عصر بود که پدرم  وارد خانه شد و از همان داخل حیاط با صدای بلند به مادرم گفت امشب زائر کربلا داریم بعدشم هم برگشت و حدودا نیم ساعت بعد با چهار پنج تا مرد که بقچه داشتند و بر پیشانیشان پارچه سبز بسته بودند وارد خانه شد یادم هست پدرم خدابیامرز خیلی حواسش بود که همه چیز فراهم باشد.

این شهروند کرمانشاهی ادامه داد: بعد از آن هم پدرم با چند تا از همسایه ها و عموها تا خروجی شهر آنها را بدرقه می کردند، به یاد دارم تمام همسایه ها بیرون آمده بودند و برایشان صلوات میفرستاند برخی هم چیزی در بقچه یا پارچه کوچکی گذاشته بودند و به عنوان توشه راه به زائران می‌دادند برخی هم می آمدند و از مشکلاتشان می‌گفتند که تورا به خدا به پابوس حسین(ع) رفتید برای بچه ام که بیمار است دعا کن آخر سر هم با صلوات و اسپند با آنها خداحافظی می‌کردند.

وی خاطر نشان کرد: به یاد دارم یکی از همسایه ها که دستفروش بود به پدرم گفت خوش به حالت که سعادت نصیبت شد و زائر امام حسین شب خانه شما ماند.

 

اربعین امسال پرشکوه تر از همیشه خواهد بود/ زائرانی که به زودی به دیدار معشوق می روند 

هادی درخشنده دانشجوی کرمانشاهی از افرادی که زائر اولی است و قرار است به زیارت امام حسین(ع) برود وقتی از او درباره سفر معنویش پرسیدم، گفت: راستش ما پنج نفر هستیم خودم و چهار دوست دیگرم  چون هیچ کدام از ما تا الان به عتبات عالیات نرفتیم تصمیم گرفتیم امسال برویم البته شنیدیم که مرز خسروی هم باز شده واقعا خوشحال شدیم چون لازم نیست استان دیگری برویم راحت می‌توانیم از اینجا به کربلا برویم، به دوستانم گفتم من هنوز هم باورم نمی شود که قرار است اربعین کربلا باشم البته امام حسین(ع) خودش مارا دعوت کرده این سفر، سفر اختیاری نیست بلکه سفر انتخابی است که خدارو شکر اهل بیت من و دوستانم را انتخاب و دعوت کرده اند. خدا کمک کند دست پر و با معرفت و بینش از عتبات عالیات برگردیم. 

نذر کرده ام مادر و پدر م را به پابوس حسین و عباس ببرم 

زهرا خانی از دیگر افرادی است که قرار است امسال اربعین در کربلا حاضر باشد، او در گفتگو با خبرنگار مرصاد گفت: راستش من از سال ۹۲ تا الان منتظر هستم فقط خدا میداند ۹ سال چشم انتظاری یعنی چه، من نذر کرده بودم که پدر و مادرم را کربلا ببرم چون بزرگترین آرزویشان همین بود و امسال هم کارهای لازم را انجام داده ام و ثبت نامشان کرده ام گذرنامه ها هم آماده است روزی هزار بار خدارو شکر می‌کنم که عمر پدر و مادرم به دنیا هست و می‌توانم آنها را کربلا ببرم چون مادرم دراین چند سال مخصوصا از وقتی بیماری کرونا آمد و مرزها همگی بسته شد خیلی نگران بود و می‌گفت می‌ترسم از دنیا بروم و به زیارت امام حسین(ع) نرفته باشم.

وی ادامه داد: امسال که آرزویشان به لطف خدا و نظر خود امام حسین(ع) دارد برآورده می‌شود خیلی خوشحالم احساسم اصلا قابل وصف نیست وقتی تصورش را می کنم که داخل بین الحرمین خواهیم بود اشک از چشمانم سرازیر می‌شود آنجا نائب الزیاره تمام کرمانشاهیان و مردم عزیز خواهم بود و در صدر دعاهایم ظهور آقا امام زمان(عج)است که دنیا از ظلم و پلیدی پاک شود.

امکانات لازم در مرز خسروی برای زائران عتبات عالیات فراهم است 

محمد حیدری سرپرست فرمانداری قصرشیرین در گفتگو با مرصاد اظهار داشت: مرز خسروی رسماً از تاریخ ۲۳مرداد ماه سال‌جاری با اعزام اولین گروه زایران باز شد.

وی افزود: تمام امکانات لازم در این مرز فراهم است و مردم کرمانشاه و شهر قصرشیرین میزبان عاشقان حسین (ع) از سراسر ایران هستند.

حیدری تصریح کرد: تا پایان اربعین هم مرز باز است اما پس از آن بستگی به توافقات میان ایران و عراق و نتیجه جلسات دارد که ببینیم چه می شود.

سرپرست فرمانداری قصرشیرین گفت: خسروی نزدیکترین مسیر برای تشرف به عتبات عالیات است البته در کنار خسروی مرز سومار هم برای عبور مواکب به عراق و تردد با خودرو شخصی به روی زائران باز است. 

وی گفت: در کنار میهمان نوازی مردم کرمانشاه تمامی مدارس،مساجد و هتل ها در شهرستان قصرشیرین و مرز خسروی آماده اسکان زائران است.

مرز خسروی در استان کرمانشاه قرار دارد و کوتاه ترین فاصله را به عتبات عالیات در مقایسه با سایر مرزها دارد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: عتبات عالیات امام حسین ع مرز خسروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۳۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو

 آذرپناه، مدیر اداره کل تعاون کار و رفاه استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: دانش بنیان‌ها مقوله‌ای گسترده است و در دو، سه سال گذشته دولت تعداد زیادی بخشنامه و آیین‌نامه برای بحث شرکت‌های دانش بنیان مصوب کرد. تعاون ما در استان تهران در سال‌های گذشته بیشتر درگیر مباحث مسکن بوده است مخصوصا مسکن‌هایی که در تأمین زمین و انتخابات مشکل پیدا کرده بودند و ظرفیت‌های نهادی، حقوقی، مقررات و دانشی در بحث صادر محور و تولید را نبرده بودند.

شناسایی کمیسیون تعاونی‌های صادرات محور 

وی ادامه داد: از حدود ۶، ۷ ماه پیش یک کمیسیونی تشکیل دادیم و کمیسیون تعاونی‌های صادرات محور را شناسایی کردیم، در صادرات محور محصولی صادر می‌شود که کیفیت تولیدی آن باعث می‌شود حرفی برای گفتن در بازار‌های بین‌المللی داشته باشد. در حال حاضر بیش از ۱۲۰، ۱۳۰ شرکتی که ظرفیت دارد شناسایی کردیم. همچنین کمیسیون سه جانبه‌ای هم در بخش خصوصی با حضور اتاق تعاون، اتاق بازارگانی و اتاق اصناف تشکیل دادیم. ۶، ۷ جلسه تشکیل دادیم و در حال پیشبرد برنامه‌های عملیاتی برای حوزه‌های تولیدی و حوزه دانش بنیان هستیم.

آذرپناه افزود: حمایت ما بحث گسترده‌ای است و بخشی از حمایت‌های ما بازاری است. ما در استان تهران دو تفاهمنامه بین استان تهران و دو استان کشور‌های دیگر یعنی استاندار کربلا و مسکو داریم. یکی از زیرساخت‌هایی که در کربلا و مسکو داریم پیگیری می‌کنیم این است که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای این دو استان به محصولات تولیدی تعاونی‌های دانش بنیان غرفه مشخصی اختصاص بدهند.

استفاده از اولویت دانش بنیان برای صادرات 

مدیر اداره کل تعاون کار و رفاه استان تهران تأکید کرد: از این ابزار با اولویت دانش بنیان برای صادرات سایر حوزه‌ها هم استفاده می‌کنیم که در زنجیره ارزش جهانی ورودی داشته باشیم. درمجموع در حال حاضر بحث‌های هماهنگی بین کشوری در قالب توافقنامه همکاری و بحث عملیاتی کردن فرا کارگاهی هم از طریق اتاق‌ها انجام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صعود دسته جمعی عاشقان شهدا به ارتفاعات بازی دراز
  • ستاره‌ای که می‌خواستند به زور از استقلال بیرونش کنند! +عکس
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی
  • سرباز ژاپنی که تا ۲۹ سال پس از پایان جنگ جهانی تسلیم نشد / شیر و یوزپلنگ‌های پسر صدام حسین / پنج فعالیت بشری که از فضا دیده می‌شود / مارچ ۸۱۱، سلطان فرمول یک
  • تهران تا پایان هفته میزبان باد و باران است
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • پایان ۳۹ سال غربت/ تشییع پیکر معلم شهید در ورامین
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو